Nové obchodné podmienky platné od 4.9.2017

1. 8. 2017

Vážení zákazníci,

dovoľujeme si Vás informovať, že od 4. Septembra 2017 dochádza k zmene Obchodných podmienok spoločnosti IN TIME s.r.o.. S cieľom ponúkať pre našich zákazníkov, odosielateľov a príjemcov kvalitné, flexibilné, komfortné a inovatívne služby sme sa rozhodli zaradiť do našich služieb aj službu:

  • Biometrický Podpis

Naša spoločnosť v posledných rokoch uskutočnila významné investície do najmodernejších technologických zariadení na triedenie balíkov. Ako jediná expresná prepravná spoločnosť na Slovensku disponujeme triediacimi plnoautomatickými, resp. čiastočne automatickými linkami v mestách Bratislava, Banská Bystrica, Žilina a Košice. Tieto investície nám umožnili výrazne zefektívniť a zrýchliť proces spracovania a triedenia balíkov.

Je nesmierne dôležité, aby balíky, ktoré sú triedené na moderných triediacich linkách spĺňali určité hmotnostné a rozmerové kritéria. Akýkoľvek balík, ktorý nespĺňa stanovené kritéria si vyžaduje individuálny prístup a manuálne spracovanie. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli od 4. 9. 2017 zaviesť príplatok za:

  • každý Balík Zásielky, ktorý má vyššiu hmotnosť ako 30 kg
  • každý Balík Zásielky, ktorého rozmery presiahnu dĺžku viac ako 200cm a/alebo ten, ktorý je nezabalený, a/alebo ten, ktorý nie je zabezpečený alebo zabalený spôsobom zodpovedajúcim jeho hmotnosti, veľkosti, tvaru, charakteru obsahu, krehkosti a/alebo za ten ktorého obsahom je Predmet ADR.

Uvedené príplatky budú zverejnené v novom cenníku ktorý bude publikovaný v priebehu 23. Kalendárneho týždňa.

Pevne veríme, že tieto nové zmeny budú vnímané pozitívne a budú prínosom našej vzájomnej spolupráce. V prípade ďalších otázok, sa prosím obráťte na Vášho obchodného zástupcu, prípadne na e-mailovú adresu: info@intime.sk

Nové obchodné podmienky platné od 4.9.2017 na stiahnutie

Tím IN TIME s.r.o



späť

Kontaktujte nás

EXPRESS ONE SLOVAKIA, s.r.o.

Sídlo spoločnosti: Senecká cesta 1,
Ivanka pri Dunaji 900 28 Slovakia

02/16 160
zs@expressone.sk